Σάββατο, 07 Μαΐου 2011 22:13

Στη Γερμανία δεν γίνονται επεισόδια

Written by
Στη Γερμανία δεν γίνονται επεισόδια Δείτε κάτω το βίντεο
Πρέπει να μοιάσουμε σε αυτούς τους δυτικούς. Στην πολιτισμένη και ανεπτυγμένη Γερμανία, δεν συμβαίνουν επεισόδια και πρέπει να τους πάρουμε ως παράδειγμα. 

Αυτή είναι η συμβουλή όλων των άσχετων, είτε είναι δημοσιοκάφροι είτε είναι πολιτικοί είτε διάφοροι δορυφόροι του συστήματος.  
Στό βίντεο (παρακάτω) παρακολουθούμε την όμορφη ημέρα στο γήπεδο Κόμερτσμπανκ Αρίνα όπου οι φίλαθλοι αποφάσισαν, αφού σπάνια έχει ήλιο εκεί, να μπουν στο γήπεδο για ένα πικ νικ, ώστε να δείξουν την αγάπη τους στο fair play. 
Κακοί Έλληνες οπαδοί... 

Έχουμε το καινούργιο φρούτο. Επειδή 10 άτομα σε ένα μέρος της Ελλάδας φαίνεται τα "σπάσανε" μεταξύ τους και όσο να 'ναι το χοντρύνανε το θέμα, μαντέψτε πως τους ονόμασαν.... ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ!!! 
Απίστευτα πράγματα από ένα απίστευτο κράτος και τους απίστευτους δορυφόρους του!
Την επόμενη φορά θα ακούσουμε για κάποιο τσακωμό σε κάποια ταβέρνα όπου από τα κρασιά κάποιος θα ξεφύγει κι επειδή μπορεί να τσακωθούν για τις ομάδες, θα φταίνε οι οργανωμένοι.

Μισθοφόρες πέννες και εσείς απατεώνες του συστήματος σας πονάμε, γιατί είμαστε η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα που τα βάζουμε μαζί σας. Είμαστε οι μοναδική κοινωνική ομάδα που άσχετα με τις μεταξύ μας διαφορές, ξέρετε ότι δεν τρώμε το κουτόχορτο σας. 

Ελπίζουμε κάποια στιγμή να σταματήσει ο κόσμος να τρώει το κουτόχορτο σας (αν και ήδη δεν το τρώνε) και σας ευχόμαστε οτι δεν ευχόμαστε σε κανέναν άλλο εργαζόμενο, καλό ΟΑΕΔ!!

Εμείς στο εξής θα ανοίξουμε μια κατηγορία και θα ενημερώνουμε για όλα τα γεγονότα τέτοιου είδους σε όλη την Ευρώπη (και όχι μόνο) για τελειώνει αυτή η καραμέλα της καλής Ευρώπης και των κακών ελλήνων οπαδών.
Επιπλέον θα κάνουμε σύγκριση στα άρθρα σας, με άρθρα του νόμου περί αθλητικής βίας και θα δούμε γιατί δεν σας έχει καλέσει κανείς μέχρι τώρα....
Το αντέχετε ΑΡΔ;;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
ΟΑΕΔ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ! 

Update 09/05 Επιπλέον βίντεο για τους ΑΡΔ...

 

Media

Members

Επόμενοι Αγώνες

Forum latest

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση