Monday, 04 March 2013 04:20

Ανακοίνωση για τα επεισόδια της Καβάλας από Θύρα 7 Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής, Ορεστιάδας, Κατερίνης, Αλεξ/πολης

Written by 

Μετά τα γεγονότα της Καβάλας θα θέλαμε να τοποθετηθούμε ώστε να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και να μην υπάρχει παραπληροφόρηση. 

Σε ένα αγώνα που δεν προμήνυε κανένα κίνδυνο επεισοδίων είχαμε την ΑΝΑΙΤΙΑ και ΠΑΡΑΛΟΓΗ επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων εναντίων των φιλάθλων μας.

Στο σημερινό αγώνα, όπου οι 100 περίπου φίλαθλοί μας είχαν υποδειγματική παρουσία, κάποια φυντάνια των ΜΑΤ σκέφτηκαν να επιτεθούν και να τραυματίσουν φίλαθλο κόσμο και μικρά παιδιά χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αφορμή.

Και πως να υπάρχει αφορμή όταν ο κόσμος μας που ήταν εκεί ήταν, στη πλειοψηφία τους, παιδιά νεαρής ηλικίας (κι όχι σκληροπυρηνικοί χουλιγκάνοι που θα ήθελαν να φαντάζονται οι ΜΑΤΑΔΕΣ) που πήγαν απλά να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας !!!!!!!!!!!!

Από την πρώτη στιγμή της έλευσης των οπαδών μας στο γήπεδο υπήρχε μια προκλητικότατη και ειρωνική συμπεριφορά των μπάτσων απέναντί μας και πραγματικά απορούμε σε ποιούς θέλανε να πουλήσουν το ψευτοαντριλίκι τους !!!!

Σαν να μην έφτανε αυτό οδήγησαν ένα αδερφό μας στο τμήμα, όπου δεν ξέχασαν να του αφήσουν τα απαραίτητα “ενθύμια”, αλλά ευτυχώς είναι και πάλι κοντά μας….

Όποιος παρακολουθεί τα γεγονότα της Καβάλας των τελευταίων ημερών μπορεί να καταλάβει πάνω κάτω γιατί έγινε όλο αυτό….

Αν πάλι φταίγανε τα παιδάκια 16-17 ετών που στριμώχνατε και κοπανούσατε ας μας εξηγήσετε τι ήταν αυτό που σας εκνεύρισε ή ποιος σας έδωσε αυτή την εντολή;;;

Για άλλη μια φορά η αστυνομία στοχοποιεί οπαδούς του Ολυμπιακού, η ουσία είναι αυτή !!!!

Δεν ήταν η πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία.

υγ1. ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

υγ2. Ξεκινάτε “πόλεμο” και μετά ψάχνετε για τους “αλήτες” ;;;

ΘΥΡΑ 7

Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής, Ορεστιάδας, Κατερίνης, Αλεξ/πολης

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια