Friday, 26 October 2012 23:15

Στο καλό και να μας γράφεις

Written by 

Με αφορμή το χτεσινό επεισόδιο, με πρωταγωνιστή τον Ντόρσεϊ, να πούμε οτι ξεκάθαρα συμφωνούμε με αυτό που είπε ο Μπαρτζώκας στην συνέντευξη τύπου, μετά τον αγώνα. 

Οτι δηλαδή στον Ολυμπιακό θα παίζει μόνο όποιος πραγματικά θέλει. Χάρες και παρακαλετά δεν ταιριάζουν σε αυτή την φανέλα. Εδώ όποιος την φοράει θα ματώνει και δεν θα έχει ψυχολογικά, όπως κάποιοι παλιότερα και στο ποδόσφαιρο. Άμα έχεις εσύ ρε ντόρσει ψυχολογικά, γιατί τα περί συμπαικτών-παρτάκηδων είναι του κόλου τα 9ημερα, τότε τι να πεί και ο απλός εργαζόμενος εν Ελλάδι που ζεί (?) με 3 και 60... 

Αλλά με αφορμή τον χτεσινό αγώνα να πούμε και 2 λόγια παραπάνω... Θα πώ αυτά τα 2 λόγια, γιατί χτές ήμουν στο γήπεδο, όπως και στα προηγούμενα 2 εντος έδρας παιχνίδια και πιστεύω οτι δικαιούμαι να ομιλώ.. 

Είμαστε απαράδεκτοι, πρώτα εμείς και μετά είναι απαράδεκτες οι εμφανίσεις της ομάδας ως τώρα στην Ευρωλίγκα.. Αλλά αυτό θα το λύσουν ο προπονητής και οι παίκτες... το δικό μας όμως ποιός θα το λύσει?

Τόσα χρόνια μας έφταιγαν 1002 (και καλά) και δεν είχαμε σταθερά δυναμική παρουσία. Μετά το περσινό θαύμα, το έπος που ζήσαμε απο αυτά τα παληκαράκια, ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΣΕΦ? 

5 και 10 ευρω εισιτήριο έχουν βάλει αυτοι οι 2 χριστιανοί και δεν γεμίζει το σεφ... τι πρέπει να γίνει? να ανοίξουν τις πόρτες τελείως? 

Σας ξενερώνει η μπάλα με τα ακριβά εισιτήρια (τουλάχιστον στο CL), ε αποδέιξτε το με την παρουσία σας απέναντι...

ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΕΡΣΙ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ?

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΛΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ? 

Επιτέλους νιώστε λίγο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ρε μέσα σας... ΝΙΩΣΤΕ...

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια