Friday, 18 April 2014 00:00

Η μεγάλη εβδομάδα για εμάς είναι η επόμενη

Written by

Η μπάλα τελείωσε για φέτος, τα άλλα αθλήματά μας όμως μπαίνουν τώρα στην τελική ευθεία και οφείλουμε να είμαστε παρόντες στις δύσκολες μάχες τους. 

Δευτέρα στις 20:00, ο πρωταθλητής Ευρώπης βρίσκεται ίσως στο πιο δύσκολο σταυροδρόμι της ευρωπαϊκής του πορείας την τελευταία χρυσή διετία. Καλώς ή κακώς απέχει 40 αγωνιστικά λεπτά απο το να παραδώσει τα σκήπτρα του, αλλά η πορεία αυτής της ομάδας και ο χαρακτήρας της μας κάνει να πιστεύουμε οτι δεν θα ξεμπλέξει μαζί της κανείς τόσο εύκολα. Οφείλουμε να πάμε βήμα βήμα, ομάδα και κόσμος. Να γίνει το 2-1 την Δευτέρα και μετά έχει ο Θεός... 

Να σπρώξουμε την ομάδα στην νίκη, συμμετέχοντας για 2 ώρες σε κάθε άμυνα και σε κάθε επίθεση, να αφήσουμε τα τραγούδια για βάζελους, ηλιόπουλους και τριώροφα... Φωνή και γιούχα εναλλάξ, να παίξουμε και για τον λο και για όποιον άλλο ίσως να λείπει - εξ'άλλου αυτή η ομάδα έμαθε να ζεί με τα προβλήματά της και να τα καταφέρνει - να βγάλουμε μαζί τους τις άμυνες και να βάλουμε μαζί τα καλάθια... 

Και κυρίως, να μη πέσουμε στην παγίδα που θα στήσουν οι αδερφάρες απο την Μαδρίτη, οι κοτούλες, οι ρόμπες οι ξεκούμπωτες που σε κάθε επαφή κάνουν σαν μυξοπαρθένες, γιατί είναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα προκαλέσουν, για να αντιδράσουμε και να αποσυντονιστεί η ομάδα μας!

Μάγκες μην ασχοληθείτε με κανένα Μπουρούση, με καμία ρούντυ και τα άλλα κορίτσια... Δεν είναι τυχαίο οτι παίζουν σε αυτό τον σύλλογο... 

Είναι χρέος μας για τα όσα ζήσαμε τα 2 αυτά χρόνια να ξαναστείλουμε τον πρωταθλητή Ευρώπης στην Μαδρίτη, για να πέσει ΑΝ πέσει όρθιος στο τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου αγώνα, όπως ακριβώς του αρμόζει! 

Τρίτη ξεκινάνε και οι τελικοί στο πόλο, άλλα δυστυχώς δεν θα μας δοθεί η ευκαιρία να είμαστε παρόντες, αλλά δεν πειράζει θα είμαστε παρόντες στον Λαιμό την Πέμπτη και ίσως στον 3ο τελικό την Κυριακή, αν πέσει η τιμωρία της έδρας στην 1 αγωνιστική. 

Τετάρτη στις 17:30 γεμίζουμε το Ρέντη και πάμε να λιώσουμε τον Φοίνικα Σύρου για να πάμε στους τελικούς, που θα ξεκινήσουν την Κυριακή πάλι στην έδρα μας, ενώ την ίδια μέρα (Κυριακή) πάμε να κάνουμε ακόμα καλύτερη κερκίδα στο γυναικείο με την αεκ απ' οτι κάναμε προχτές, με την ελπίδα να έχουν σπάσει την έδρα τα κορίτσια την Τετάρτη και με νίκη να σηκώνουμε την κούπα. 

Ναι δεν είμαστε στα καλύτερά μας, ναι έχουν γίνει 1002, αλλά ο Θρύλος μας χρειάζεται, τα αφήνουμε όλα στην άκρη και ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!!

 

Πρόσφατα σχόλια