Sunday, 22 July 2012 22:16

naftan (Belarus) - Crvena Zvezda 3-4

Written by 

Ο Ερυθρός Αστέρας πέρασε νικηφόρα από την Λευκορωσία με 4-3 επί της Ναφτάν, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League. .

Ο Ερυθρός Αστέρας, ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο,πράγμα που του εξασφάλισε ένα άνετο 3-0 μετά από τα πρώτα 35 λεπτά του παιχνιδιού. Ο Κασάλιτσα, άνοιξε το σκορ στο 10’, με τον Μιλούνοβιτς να πετυχαίνει το… ζεύγος τερμάτων του στο 18’ και 34’, διαμορφώνοντας το 3-0, σκορ που ήταν και το τελικό για το ημίχρονο.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου, παρουσίασαν στο δεύτερο 45αλεπτο, ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, επιτρέποντας στους Λευκορώσους να πιστέψουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλό από την αναμέτρηση, φτάνοντας στο 3-2 με τον Γκαβρίσκο να σκοράρει δις, αρχικά με πέναλτι στο 48’ και έπειτα στο 67’. Ο Κασάλιτσα, στο 69’, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, δίνοντας και πάλι ανάσες στους συμπαίκτες του. Η άμυνα του Αστέρα ωστόσο, παραβιάστηκε και τρίτη φορά, με τον Ζουκόφσκι να διαμορφώνει το τελικό 4-3 στο 76’.

Το αποτέλεσμα αυτό πάντως, δίνει σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στον Ερυθρό Αστέρα για τον τρίτο προκριματικό γύρο, εν όψει του επαναληπτικού στο Βελιγράδι στις 26 Ιουλίου.

Στο πλευρό του Αστέρα βρέθηκαν και 300 περίπου Delije.

 

 

 

 

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια