Wednesday, 22 August 2012 19:31

Crvena Zvezda-Rad 2:2

Written by 

O Ερυθρός Αστέρας ήρθε ισόπαλος 2-2 στο «Μαρακανά» κόντρα στην Ραντ, στην πρεμιέρα του για φέτος στο σερβικό πρωτάθλημα. Προβλημάτισε σαφέστατα η άμυνα της ομάδας , η οποία όμως αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 έσωσε την παρτίδα.

Ο Αστέρας ξεκίνησε πιο δυνατά έχοντας και την δύναμη της έδρας, ενώ αγωνίστηκε μόλις από το 26’ με αριθμητικό πλεονέκτημα.Παρ’ όλα αυτά, κόντρα στην ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν  0-2 στο πρώτο ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή και κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 μόλις στο 51’. Σκόρερ ο Μιλιβόγεβιτς, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Ραντ και διαδοχικές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Λάζοβιτς.
Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, καθώς το «Μαρακανά» έγειρε στα εναπομείναντα λεπτά. Ο Βέσοβιτς, ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή, βρήκε εξαιρετικά στο 72΄τον Λάζοβιτς, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα για το 2-2.

Μετά το τέλος του αγώνα  ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι υπέβαλε  την παραίτηση του στην διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα η ολοία και έγινε δεκτή.
Νέοσ προπονητής του Αστέρα πλέον είναι ο Αλεξάνταρ Γιάνκοβιτ.ο οποίος είχε κοουτσάρει τον Αστέρα και την περίοδο 2007-2008.

 

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια