Saturday, 18 May 2013 21:34

Ολυμπιακός - απόλλων Πάτρας 80-53

Written by 

Σε ένα παιχνίδι γιορτή καθώς παρουσιάστηκε το Κύπελλο της Ευρωλίγκα και το λαβάρο για το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο ανέβηκε στην οροφή του ΣΕΦ κερδίσαμε τον απόλλωνα με 80-53. 

Τερματίσαμε 1οι στην κανονική διάρκεια και έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για play off όπου θα αντιπετωπίσουμε ξανά τον απόλλωνα. 

8.000 οπαδοί βρέθηκαν στο Σ.Ε.Φ για να αποθεώσουν την ομάδα για την καινούργια μεγάλη επιτυχία που μας χάρισε. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε : Από την Δευτέρα (20/5) το πρωί πρέπει να προετοιμαστούμε πνευματικά και σωματικά για τα πλέι οφ. Έχω μεγάλο σεβασμό στον απόλλωνα. Και οι δύο ομάδες είχαν στο μυαλό τους σήμερα τους επόμενους αγώνες. Για μας το πρωτάθλημα επαναρχίζει, γιατί είχαμε σε πρώτη προτεραιότητα για αρκετό καιρό τις αναμετρήσεις της Ευρωλίγκας, μιας και είχαμε κατακτήσει εδώ και μερικές εβδομάδες την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της Α1.

Η κούραση μας είναι κυρίως πνευματική. Εμείς ως προπονητές δείξαμε κατανόηση στην εβδομάδα, που ακολούθησε την κατάκτηση του τίτλου της Ευρωλίγκας. Τα παιδιά έκαναν υπέρβαση, όμως, την Δευτέρα ξεκινάει πάλι το πραγματικό πρωτάθλημα και θα είμαστε έτοιμοι. Πέρυσι ο Ολυμπιακός μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα στους τελικούς. Τώρα εάν, τελικά, αντιμετωπίσουμε τις βαζέλες θα μεσολαβήσει ένα διάστημα. Οι βαζέλες θα έχουν κίνητρο για να κατακτήσουν πάλι τον τίτλο του πρωταθλητή. Θα είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς.

Tα δεκάλεπτα: 25-15, 37-31, 63-41, 80-53

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς, Λο 7(1), Άντιτς 8(2), Σπανούλης 9(1), Περπέρογλου 5(1), Σλούκας 4, Πάουελ 5, Πέρκινς 9(1), Πρίντεζης 18(1), Παπανικολάου 8(1), Γεωργάκης 5, Κατσίβελης 2.

995032



Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια