Wednesday, 25 November 2015 00:37

μπάγερν - Ολυμπιακός 4-0

Written by 

Κακά τα ψέματα είναι πολύ δύσκολο να κοντράρεις την μπάγερν στο γήπεδο της ακόμα και για να πάρεις την ισοπαλία. 

Το παιχνίδι της 9ης Δεκεμβρίου απέναντι στην άρσεναλ είναι ο τελικός που πρέπει να κερδίσουμε. 

Αυτοί που τα έδωσαν όλα ήταν οι 5.000 οπαδοί του Θρύλου που βρέθηκαν στο Μόναχο για να βοηθήσουν τους παίχτες. 

Ο Σίλβα δήλωσε : "Φυσικά είναι ένα βαρύ αποτέλεσμα. Πολλοί περίμεναν ότι θα χάσουμε. Για να παλέψεις κόντρα σε αυτή την ομάδα πρέπει να είσαι ένα επίπεδο πιο πάνω απ' ότι συνήθως, να παλέψεις περισσότερο απ' ότι συνήθως. Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως έπρεπε, δεν παλέψαμε. Η στάση μας δεν ήταν όπως είχαμε σχεδιάσει. Πρέπει να είσαι στην κορυφή του επιπέδου που μπορείς για να μπορέσεις να παλέψεις και να διεκδικήσεις ότι καλύτερο μπορείς,

Βρισκόμαστε στη θέση να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στο τελευταίο παιχνίδι και αυτό ήταν κάτι που είχα προβλέψει, το είχα πει. Πρόκειται να κριθεί η πρόκριση μας στο τελευταίο παιχνίδι. Πολλοί θεωρούν ότι η Άρσεναλ είναι το φαβορί αλλά εμείς έχουμε ένα μεγάλο όπλο. Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους και όλοι ξέρουν πόσο δυνατοί είμαστε εκεί και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση."

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Ελαμπντελαουΐ (78' Σαλίνο), Ντα Κόστα, Σιόβας, Κασάμι (67' Φορτούνης), Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Πάρντο (67' Ερνάνι), Σεμπά, Ιντέγε.

 

Πρόσφατα σχόλια