Friday, 04 April 2014 00:00

Ολυμπιακός - κίρισι 8-5

Written by 

Απίστευτη εμφάνιση και φοβερή άμυνα από τις κοριτσάρες μας που πέρασαν στον τελικό του Φάιναλ Φορ της Φλωρεντίας και το Σάββατο (20:45) θα αντιμετωπίσουν την φιρέντσε. 

Κάβλες φέρτε μας την Κούπα. 

Ο Χάρης Παυλίδης δήλωσε : Η άμυνα μας ήταν υπέροχη. Πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει βάλει τόσα λίγα γκολ στην Κίρισι. Είχα πει ότι για να κερδίσεις την Κίρισι θα πρέπει να την κρατήσουμε κάτω από τα 10 γκολ. Τελικά την κρατήσαμε στα μισά. Η τερματοφύλακας μας ήταν φανταστική και όχι η αμυντική λειτουργία της ομάδας τέλεια. Χάσαμε πέναλτι και πολλά τετ-τετ και η διαφορά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη. Με τέτοια άμυνα κερδίζουμε όλες τις ομάδες στην Ευρώπη. Τα κορίτσια έβγαλαν τρομερή ενέργεια. 

Μακάρι να παίξουμε και στον τελικό με τέτοιο πάθος και μυαλό και δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να χάσουμε το κύπελλο. Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ομάδας όσα χρόνια είμαι προπονητής. Συγχαρητήρια στα κορίτσια. Ακολούθησαν το σύστημα και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Τώρα πρέπει να γεμίσουμε και πνευματικά και σωματικά τις μπαταρίες. Θεωρώ ότι ο τελικός θα είναι πιο δύσκολος στο θέμα της ψυχολογίας. Εάν παίξουμε όπως με την Κίρισι θα πάρουμε τη νίκη. 

Τα οχτάλεπτα: 2-3, 1-0, 1-1, 3-1. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης) : Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Πλευρίτου Ε. 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 3, Καλογεράκου, Πλευρίτου Μ., Νιαρχάκου, Μπούικα 2, Βασιλακοπούλου Α, Νοξ, Σταματοπούλου.

Επόμενοι Αγώνες

No events to display
 

Πρόσφατα σχόλια