Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 20:58

Ολυμπιακός - Πάντοβα 11-10 (8-8 κ.δ)

Written by

Τεράστια πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας για τρίτη διαδοχική χρονιά μέσα στο κατάμεστο Παπαστράτειο για τις κοριτσάρες μας που επικράτησαν στα πέναλτι 11-10 της Πάντοβα ενώ η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη με 8-8.

Ο Χάρης Παυλίδης δήλωσε: Νομίζω ότι έπρεπε να έχουμε καθαρίσει την πρόκριση από το προηγούμενο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλύτεροι. Είχαμε μια μεγάλη διαφορά να διαχειριστούμε. Διάφορες καταστάσεις και δικά μας λάθη δεν επέτρεψαν την ομάδα να γυρίσει με ένα πολύτιμο πλεονέκτημα. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πάει έτσι οι Ιταλίδες εκτός του ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα δεν έχουν και πολλά πράγματα να χάσουνε. Ήρθαν εδώ πέρα μέσα να παίξουν το παιχνίδι τους. Κάποια στιγμή ενώ η άμυνά μας στο λιγότερο ήταν πάρα πολύ καλή είχαμε ένα 0/4, δεχθήκαμε τρία γκολ σερί και τις έβαλε αυτό μέσα στο παιχνίδι και περάσανε και ένα γκολ μπροστά αλλά νομίζω ότι από εκεί και πέρα ήταν θέμα ψυχής. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει στην κανονική διάρκεια. Πήγαμε στο πεναλτι. Το κάναμε πιο δραματικό από ότι έπρεπε. Η Χρυσή απέδειξε ότι είναι μια τεράστια τερματοφύλακας εκεί που «έκαιγε» η μπάλα εκεί που είμασταν πίσω στο σκορ έπιασε τρία πέναλτι σερί. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και να αφιερώσουμε τη νίκη στο σύλλογό μας που χθες είχε τα γενέθλιά του. Και θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε για να αφιερώσουμε στον Ολυμπιακό αυτή τη νίκη και την πρόκριση και ελπίζω, θέλω να πιστεύω στο Final 4 να κάνουμε κάτι καλύτερο να αφιερώσουμε ίσως και κάποιο τρόπαιο. Είναι πολύ ψυχοφθόρο. Να σας πω την αλήθεια έχασα πολλά από το παιχνίδι. Δεν έβλεπα, δεν είχα την συγκέντρωση που έπρεπε.

Θέλω να ευχαριστήσω το Θεόδωρο μέσα από την ψυχή μου, ξέρω σε τι διαδικασία τον έβαλα, ήταν σίγουρα πιο αγχωμένος σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι έχει παίξει με τη δική του ομάδα σκεφτόταν ότι αν αποκλειόμασταν θα του έμενε αυτός ο αποκλεισμός. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θα γινόταν αυτό. Τον ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας και υπόσχομαι να μην τον ξαναβάλω σε τέτοια διαδικασία ξανά.

Ο κόσμος σήμερα ήταν φοβερός. Μου θύμισε το Final 4 που κερδίσαμε εδώ πέρα, είχαμε περισσότερο ψυχή από τότε. Ειλικρινά αν δεν ήταν ο κόσμος δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι εκεί που ήμασταν πίσω στο σκορ και στα πέναλτι ειδικά ήταν κάτι το φοβερό, ειλικρινά το λέω και ανατριχιάζω.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-3, 1-2, 2-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Ελευθεριάδου, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 1, Μ. Πλευρίτου, Έμολο 5, Β. Πλευρίτου, Μπιανκόνι 1, Σμιτ 1, Σταματοπούλου.

Members

Forum latest

  • No posts to display.