Tuesday, 16 July 2013 16:01

Ουσιαστική κίνηση από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Written by 

Σε ακόμη μια σοβαρή και ουσιαστική κίνηση προχώρησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός αφού επισημοποίησε την έναρξη συνεργασίας με την εταιρία LEGEA για την παροχή αθλητικού υλικού στις ομάδες του Ερασιτέχνη (βόλεϊ, πόλο, κολύμβηση, στίβος, ναυταθλητισμός, βαρέα αθλήματα, επιτραπέζια αντισφαίριση) για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αξίζει ένα τεράστιο μπράβο στην διοίκηση του Ερασιτέχνη αφού μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει φέρει τα πάνω κάτω όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό αφού έδειξε σε όλους πως μπορεί να λειτουργήσει σωστά μια ομάδα σε όλα τα επίπεδα φέρνοντας ταυτόχρονα τίτλους.

Κατά τα λοιπά Η Γενική Διευθύντρια Αθλητικών Τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη δηλώνει: «Καλωσορίζουμε την LEGEA στην μεγάλη οικογένεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Θα αποτελέσει ένα σημαντικό συμπαίκτη των αθλητών και των αθλητριών μας στην προσπάθεια να παραμείνουν οι ομάδες μας στην κορυφή των εγχώριων διοργανώσεων αλλά και να κάνουν μία αξιόλογη πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Επίσης την ευχαριστούμε θερμά καθώς σε μία περίοδο όπου οι χορηγοί στον χώρο μας σπανίζουν, η LEGEA με τη χορηγία της στο μεγαλύτερο πολυαθλητικό σωματείο της Ελλάδας αποδεικνύει εμπράκτως τη στήριξή της στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό.Ευχόμαστε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να πανηγυρίσουμε μαζί επιτυχίες ανάλογες με τις εφετινές».

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια