Friday, 23 January 2015 14:07

Αγωνιστική δράση τμήματος Πινγκ Πονγκ 23-24/1

Written by 

Στις 21 Δεκεμβρίου η ομάδα Πινγκ Πονγκ Γυναικών του Ολυμπιακού ολοκλήρωνε τις υποχρεώσεις της στο 1ο γύρο του πρωταθλήματος Α1 επικρατώντας του Π.Κ.Δ. Ταύρου με 4-2 για την 7η αγωνιστική. Από τότε η προσοχή των ερυθρόλευκων είχε στραφεί στις 24 Ιανουαρίου. Την ημερομηνία που θα κρινόταν ουσιαστικά ο τίτλος του πρωταθλητή.

Αρχικά την Παρασκευή (23/01), στις 17:00 στην αίθουσα Πινγκ Πονγκ του Σ.Ε.Φ. ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Δ.Α.Ο. Ταύρου στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία του β' γύρου στο πρώτο από τα δυο ντέρμπι. Στο παιχνίδι του Α' Γύρου οι ερυθρόλευκες είχαν επικρατήσει μετά από ώρες αγώνα του Δ.Α.Ο Ταύρου και η δικαιολογημένη κούραση τους είχε σαν αποτέλεσμα να γνωρίσουν στη συνέχεια τη μοναδική ήττα από τον Α.Σ. Πέρα με 4-3. 

Μετά το παιχνίδι με τον Δ.Α.Ο. Ταύρου, θα ακολουθήσει το Σάββατο (24/1) το μεγάλο ντέρμπι με τον Α.Σ. Πέρα στο οποίο θα κριθεί ουσιαστικά το πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση με τον Α.Σ. Πέρα θα ξεκινήσει στις 10:00 και ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με δυο σετ διαφορά για να κλειδώσει το πρωτάθλημα ενώ σε περίπτωση νίκης με 4-3 θα μετρήσουν τα σετ και άλλα κριτήρια ισοβαθμίας. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Έδεσσα (13:00) και θα ολοκληρώσει με την 3η αγωνιστική και το παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα Αγίας Σοφίας (16:00). Το ζητούμενο λοιπόν για την ομάδα του Γιώργου Χριστοφοράκη είναι το "4Χ4" αφού μετά θα απομένει μια αγωνιστική που θα διεξαχθεί τέλη Φεβρουαρίου και θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στο φινάλε του Α' Γύρου πριν από ένα μήνα περίπου,  ύστερα από την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 Ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι ρίχνονται και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος και δίνουν τρία παιχνίδια το προσεχές διήμερο στα οποία στόχος φυσικά είναι το απόλυτο νικών. Στο...πίσω μέρος του "μυαλού" των παικτών του Ολυμπιακού βρίσκεται το ντέρμπι κορυφής που θα ακολουθήσει για την 15η αγωνιστική και το οποίο είναι προγραμματισμένο ανήμερα της 8ης Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή στις 14:00 και στο οποίο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η υπόθεση του τίτλου.

Πριν από αυτό ωστόσο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (23/01) τον Α.Ο. Ταταύλα στις 17:00 στην αυλαία τη Β' Γύρου. Στη συνέχεια, το Σάββατο (24/1) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ο.Α. Χανιά στις 10:00 π.μ. και ακολούθως θα παίξει με την Πρόοδο στις 13:00.

 

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια