Wednesday, 15 May 2013 19:27

Ολυμπιακός - puta 100-88

Written by 

Πρωταθλητής Ευρώπης 2012-2012+1, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. 

Ότι και να γράψεις για αυτή την ομάδα είναι πολύ λίγο, ίσως κάποτε βρεθεί κάποιος να καταφέρει να περιγράψει τα κατορθώματα τους γιατί αυτά δεν έχουν τελειώσει ακόμα. 
 
Θα είστε ΠΑΝΤΑ στις καρδιές μας. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που σήκωσε την Ευρωλίγκα δήλωσε : Όταν είπα μετά το ματς πως η ζωή φτιάχνει ωραίες ιστορίες, αυτό εννοούσα. Αν μπορούσα να γράψω μια ιστορία μικρός, που θα θελα να γίνει, θα ήταν αυτή. Να υποστηρίζεις μια ομάδα και να δουλέψεις σε αυτή. Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ, όμως, γιατί μου φαινόταν λαϊκίστικο. Όλη η σεζόν για τον Ολυμπιακό είναι δυο στόχοι. Το πρωτάθλημα, μας έκανε να αισθανόμαστε άνετα. Κερδίσαμε δυο φορές τις βαζέλες και ήμασταν άνετοι όσο ποτέ. Μην το παραβλέπουμε. Η Ευρωλίγκα είχε δυο σκοπιές. Η μια, το πώς ήταν η διοργάνωση και όσοι συμμετείχαν σε αυτή , παίκτες, πρόεδροι και συνεργάτες, αλλά και δημοσιογράφοι.

Όλοι αυτοί ήξεραν πως ήταν η διοργάνωση και το εγχείρημα. Από την στιγμή μάλιστα που βρήκαμε και τραυματισμούς στον δρόμο μας. Η άλλη σκοπιά, ήταν άνθρωποι που τα έβλεπαν απ' έξω. Ήθελαν πάντα να κερδίζουμε. Δεν ήταν έτσι. Ανταγωνιστική Ευρωλίγκα.

Έλεγαν δεν υπάρχουν μεγαθήρια. Όποιος πιστεύει ότι η ρεάλ δεν είναι τρομερή ομάδα, αλλά και η μπάρτσα και η κίμκι. Η μακάμπι και η ζαλγκίρις. Εμείς ξέραμε το εγχείρημα ότι ήταν δύσκολο. Αισθάνθηκα και άβολα βέβαια, αλλά είχα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο κάθε φορά και ήμουν καλύτερα. Ο Ολυμπιακός, μπορεί να παίξει όπως χρειάζεται για να κερδίσει. Είμαστε η καλύτερη επιθετική ομάδα. Και με βάση αυτό ξεκίνησαν όλες οι επιτυχίες της ομάδας. Στο τρανζίσιον η ομάδα είναι πολλή καλή. Στο ανοιχτό γήπεδο ο Λο δεν σταματιέται. Με την ρεάλ του ταίριαζε το παιχνίδι. Πιο γρήγορο τεσσάρι από τον Πρίντεζη δεν υπάρχει στην Ευρώπη.

Δεκάλεπτα: 10-27, 37-41, 61-61, 100-88.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 13, Λο 20 (1), Άντιτς 10 (1), Σπανούλης 22 (5), Περπέρογλου 10 (2), Σερμαντίνι 3, Σλούκας 11, Πάουελ 2, Πρίντεζης 5, Παπανικολάου 5, Κατσίβελης.


 

 

koupakaula6

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια