Saturday, 19 October 2013 16:49

Ολυμπιακός - μάλαγα 69-61

Written by 

Με εξαιρετική άμυνα και ένα σερί 16-1 στην 4η περίοδο καθαρίσαμε το εμπόδιο της μάλαγα στο Σ.Ε.Φ. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε : Το παιχνίδι ήταν όπως ακριβώς το περιμέναμε. Ετοιμαστήκαμε για να το κερδίσουμε. Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις, δεν είναι κλισέ αυτό. Εμείς έπρεπε να αντιμετωπίσουμε την άμυνα της μάλαγα και το τρακ κάποιων παικτών μας. Αλλάξαμε την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά στην άμυνα. 

Δυστυχώς η απουσία του Μπέγκιτς ήταν σημαντική σήμερα. Οι ψηλοί μας έκαναν γρήγορα φάουλ και δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό. Βοήθησαν πολύ τα 4αρια μας στα ριμπάουντ και ο Πρίντεζης και Πέτγουεϊ. Όταν βελτιώσαμε την άμυνα μας και τα ριμπάουντ πήραμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Και ήταν σημαντική για πολλούς λόγους, ήταν πρεμιέρα, ήταν η γνωριμία πολλών παικτών μας με το κοινό της ομάδας και τη διοργάνωση, αλλά και γιατί κάθε νίκη στην Ευρωλίγκα είναι σημαντική. 

 Εξήγησα στα παιδιά του Ολυμπιακού πως το κοινό της ομάδας θέλει να βλέπει τους παίκτες να είναι μαχητικοί και να “πεθαίνουν” για την ομάδα. Ο Πέτγουεϊ είναι πολύ προσγειωμένος, έχει τα αυτιά του ανοιχτά να πάρει ό,τι πληροφορία χρειάζεται. Ο Μπέγκιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση του, έχει μυϊκό σπασμό από την επιστροφή από τη Βραζιλία. Θα δούμε μέρα με την ημέρα πως θα πηγαίνει και θα αποφασίσουμε πότε θα μπει και πάλι στην ομάδα. 

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 26-33, 44-45, 69-61

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 13 (3/4 τριπ, 4ριμπ, 2κοψ), Λο, Ντάνστον 3 (7ριμπ), Σπανούλης 13 (1τριπ, 5ασ), Περπέρογλου 4, Σλούκας 8 (2τριπ, 6ασ), Σίμονς 4 (8ριμπ, 2κοψ), Πρίντεζης 9 (1τριπ, 5ριμπ), Μάντζαρης 3 (1), Λοτζέσκι 12 (3τριπ, 4ριμπ). 

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια