Saturday, 14 December 2013 16:45

Ολυμπιακός - Σιένα 78-73

Written by 

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία και ενώ χάναμε για τρία δεκάλεπτα, η ομάδα έδειξε ότι δεν θέλει να χάνει ούτε σε φιλικό και με 11/11 εντός παιδιάς στην τελευταία περίοδο, κερδίσαμε με 78-73. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε : Είδαμε σήμερα ένα παιχνίδι το οποίο είχε σαν βασικό του χαρακτηριστικό την πολύ κρύα ατμόσφαιρα φυσικά γιατί ήταν άδειο το γήπεδο. Την πολύ καλή ομαδική εμφάνιση της σιένα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, την ατομική εμφάνιση του Γκριν, την κακή παρουσία μας για τρία δεκάλεπτα και την δική μας εμφάνιση στο τέταρτο δεκάλεπτο, στο οποίο κάναμε πολύ καλή προσπάθεια. 

Σε ένα παιχνίδι που για εμάς δεν είχε βαθμολογική σημασία και όλα πήγαιναν στραβά, εμείς είχαμε την επιμονή και τη θέληση να γυρίσουμε το παιχνίδι, βρήκαμε το κίνητρο να γυρίσουμε το ματς, που λογικά άλλη ομάδα θα το άφηνε. Ήταν σημαντική η νίκη για την ομάδα για την προσπάθεια που έγινε και όχι βαθμολογικά. Πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος στα πρώτα τρία δεκάλεπτα. Βιαζόμασταν πολύ να επιτεθούμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Για να έχεις μεγάλη επιθετική συγκομιδή δεν χρειάζεται να βιάζεσαι, αλλά να έχεις υπομονή, να κάνεις πολλές και σωστές πάσες και να βρίσκεις τον ελεύθερο παίκτη. 

Δεκάλεπτα: 15-17, 25-36, 46-57, 78-73. 

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 9 (1τριπ, 3ριμπ), Λο 6, Ντάνστον 7 (8ριμπ), Σπανούλης 16 (2τριπ, 2ασ), Περπέρογλου 18 (4τριπ, 3ριμπ), Σλούκας 8 (7ας), Αγραβάνης, Μάντζαρης (1τριπ), Καββαδάς 1, Λοτζέσκι 10 (7ριμπ).

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια