Tuesday, 31 May 2016 22:35

ποα - Ολυμπιακός 81-82

Written by

Η ομάδα έκανε αυτό που θέλαμε όλοι μας πραγματικότητα. Πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ με τρίποντο του Σπανούλη στη λήξη της 2ης παράτασης στα μούτρα του Διαμαντίδη. Αυτό ήταν στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του και του δώσαμε κάτι για να μας θυμάται για πάντα. 

Μετά το τέλος του αγώνα πάνω από 15.000 οπαδοί πήγαν στο ΣΕΦ για να αποθεώσουν τους θριαμβευτές του ΟΑΚΑ. 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε : "Το πιο σημαντικό είναι πως πιστέψαμε μέχρι το τέλος. Είδατε πως δεν τα παρατήσαμε καθόλου. Βάλαμε μεγάλα σουτ και τυχερά σουτ, αλλά γενικά και σε αυτό το ματς και όλη τη σειρά γενικά, εκτός από τα πρώτα 15 λεπτά του πρώτου αγώνα, γιατί δεν είχαμε ματς στα πόδια μας, στα υπόλοιπα ήμασταν ξη καλύτερη ομάδα. Είναι δύσκολο ότι κερδίσαμε δυο ματς στην έδρα του τον Παναθηναϊκό και τρία σερί. Χαρούμενοι που κατακτούμε για δεύτερη σερί σεζόν τον τίλο, χαρούμενοι που δώσαμε ικανοποίηση στον κόσμο μας.

Είναι μία παλικαρίσια κατάκτηση του τίτλου. Οι παίκτες ήταν παλικάρια. Παίξαμε καλά στα playoffs και στο πρωτάθλημα είχαμε δυο ήττες. Η ομάδα έχει μέταλλο, αλλά το που κατατάσσω το πρωτάθλημα δεν ξέρω. Πιο σημαντικό για έναν προπονητή είναι να μένει προσγειωμένος και να δουλεύει για το καλύτερο. Θα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές και δυστυχώς στο μπάσκετ είναι πιο πολλές οι στενάχωρες στιγμές παρά οι χαρούμενες." 

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 35-31, 50-52, 63-63, 71-71, 81-82 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Παπαπέτρου 3 (1), Σπανούλης 25 (6), Μιλουτίνοφ 2, Μάντζαρης 13 (3), Παπανικολάου 13 (1), Χάντερ 14, Στρόμπερι, Αγραβάνης 8 (2), Χάκετ 4 (1), Λοτζέσκι.

 

Πρόσφατα σχόλια