Τετάρτη, 03 Μαΐου 2017 00:46

Ολυμπιακός - Εφές 87-78

Written by

Όπως έχουμε ξαναγράψει αυτή την ομάδα δεν την φοβόμαστε, επιστρέφουμε στην Πόλη μας και όλα πλέον είναι ανοιχτά. 

Ευχαριστούμε για όλα. 

Υγ: Το ταξίδι έχει δρόμο ακόμα και έχει λόγο που γίνεται. 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε: "Ήταν πολύ σκληρή σειρά, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Η Εφές παίζει πολύ καλό μπάσκετ από τον Φεβρουάριο κι έπειτα. Παλέψαμε για να έχουμε εμείς το πλεονέκτημα έδρας και τα καταφέραμε.Για εμάς το σημαντικότερο παιχνίδι ήταν το τέταρτο, διότι ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Εκεί δείξαμε τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πήραμε πίσω το αβαντάζ. Απόψε είχαμε κακή παραγωγή πόντων στο δεύτερο δεκάλεπτο, ενώ επιτρέψαμε εύκολους πόντους στην Εφές. Στο ημίχρονο συζητήσαμε και προσπάθησα να ηρεμήσω τους παίκτες, να τους δώσω λίγο κουράγιο, να γίνουν πιο επιθετικοί.

Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και αυτά μας έδωσαν τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, αξίζουν αυτό το Final Four. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας. Είμαστε χαρούμενοι αλλά πάμε για να παλέψουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο, έσπρωξε την ομάδα στη νίκη και τους θέλουμε παντού και πάντα κοντά μας, για να μας βοηθούν με τη φωνή τους." 

Δεκάλεπτα: 25-21, 37-41, 63-58, 87-78 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Γκριν 10 (1), Μπιρτς 9 (11 ριμπ.), Γιανγκ 3, Παπαπέτρου 8 (2), Σπανούλης 22 (2), Γουότερς, Αγραβάνης 1, Μιλουτίνοφ 8, Πρίντεζης 14 (1), Παπανικολάου 8, Μάντζαρης 4.

Members

Επόμενοι Αγώνες

Forum latest

  • No posts to display.