Wednesday, 19 March 2014 00:00

μάντσεστερ γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός 3-0

Written by 

Το τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιού δείχνει τι πρέπει να κάνει ο Θρύλος στο μέλλον, να μην μασάει από τους μεγάλους αντιπάλους γιατί όταν είσαι μεγάλος το δείχνεις στο γήπεδο και χτες η ατυχία και η έλλειψη επιθετικού μας στέρησε την πρόκριση. 

Ο Μίτσελ δήλωσε : Αυτό που είναι άσχημο είναι το αποτέλεσμα που μας απογοήτευσε, γιατί είχαμε πολλές προσδοκίες. Αυτό το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό και πολύ σκληρή τιμωρία για τους ποδοσφαιριστές μας που έχουν κάνει μία σπουδαία προσπάθεια. Δεν είχαμε επιτυχία σε καμία από τις δύο περιοχές και σε αυτή τη διοργάνωση το πληρώνεις πολύ ακριβά. 

Αν κάποιος ακούσει το αποτέλεσμα χωρίς να δει το παιχνίδι, θα σκεφτεί ότι το ματς είχε μία κατεύθυνση. Λάθος όμως. Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του αντιπάλου μας ήταν ο Ντε Χέα. Δεν ξέρω αν αυτή είναι μία εξήγηση, που το ματς ήρθε 3-0, αλλά είναι η πραγματικότητα. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο (74’ Μασάντο), Μανωλάς, Μαρκάνο, Χολέβας, Εντινγκά, Μανιάτης, Πέρεζ (57’ Βαλντέζ), Φουστέρ (82’ Βέργος), Ντομίνγκεζ, Κάμπελ.

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια