Monday, 23 February 2015 22:42

σαχτάρ - Ολυμπιακός 5-4 (1-1 κ.α) Uefa Youth League

Written by 

Για το Uefa Youth League η ομάδα νέων τα έδωσε όλα για την πρόκριση, αλλά δυστυχώς ηττηθήκαμε στα πέναλτι από τους Ουκρανούς. 

Σε 7 αγώνες στην διοργάνωση η ομάδα του Βασίλη Βούζα είχε 4 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία. 

Είστε το μέλλον του Ολυμπιακού,δουλέψτε και κάντε μας περήφανους. Από εσάς περιμένουμε να ΞΑΝΑγίνουμε Ολυμπιακός και όχι Olympiacos που είμαστε τώρα με τα παιχτάκια που τα ενδιαφέρουν μόνο τα φράγκα. 

 

Ο Βασίλης Βούζας δήλωσε : Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στον αγώνα. Εισήλθαμε πολύ δυνατά στο ματς, πετύχαμε γρήγορα γκολ και είχαμε ευκαιρίες να βάλουμε και άλλα τέρματα. Δυστυχώς ισοφαριστήκαμε από ένα πέναλτι που δεν ήταν. Παρόλα αυτά πιέσαμε και κάναμε και άλλες ευκαιρίες. 

Περίμενα πιο δυνατή την Σαχτάρ. Η αλήθεια είναι πως τους πιέσαμε πολύ και τους κλείσαμε τους διαδρόμους. Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση τους. Από τύχη δεν είναι στους "8" της Ευρώπης. 

Η πορεία μας ήταν πάρα πολύ καλή αν και στόχος μας δεν ήταν το Youth League στην αρχή της χρονιάς. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και η βελτίωση των ποδοσφαιριστών μέσα από δύσκολα παιχνίδια. Στην πορεία της διοργάνωσης, μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις, τα παιδιά πίστεψαν περισσότερο στους εαυτούς τους και μπορώ να πω πως κάναμε την υπέρβαση. 

Σκόρερ ο Βέργος (11'). 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Ανδρούτσος, Μεγαρίτης, Λάτσι, Μανθάτης (76’ Ιγνατίδης), Γαρεφαλάκης (62’ Καραχάλιος), Βέργος.

 

Πρόσφατα σχόλια