Sunday, 25 October 2015 18:41

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-2

Written by 

Αγχωτική νίκη στο τέλος, μετά την μείωση του σκορ απο τον ατρόμητο και 8 στα 8 για το τρένο του Σίλβα. 

Επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη με τον Πλατανιά για το Κύπελλο.

Ο Σίλβα δήλωσε : Θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σας, γιατί ενώ είχαμε τον έλεγχο μέχρι και το 70' - ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο - είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά μας έλειπε το τελείωμα των φάσεων. Είχαμε επίσης και ένα δοκάρι. Παρόλα αυτά ενώ είχαμε τον έλεγχο πραγματικά δώσαμε στον αντίπαλο το δικαίωμα να μας δυσκολέψει στο τέλος του αγώνα. Αυτό οφείλεται σε λάθη που δεν επιτρέπεται να γίνονται σε τέτοια επίπεδα. Επρεπε να τα ελέγξουμε. Παρόλα αυτά νομίζω ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Σίγουρα παίζει ρόλο η κούραση, αλλά δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ την κούραση ως δικαιολογία. Πρέπει να ψάξουμε αλλού τις αιτίες. Θα ήθελα επίσης να πω ότι δεν είναι δυνατό να κερδίζουμε όλα τα ματς με 3-0, 4-0 ή 4-1. Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζουμε τα ματς ακόμα και με μικρότερο σκορ. Θα ψάξουμε τις αιτίες για τα λάθη που κάναμε, αλλά θα πρέπει να αναφερθούμε και στον αντίπαλο που είχαμε απέναντί μας. Παίζαμε σε ένα γήπεδο όπου δεν είχαμε κερδίσει τα τελευταία τρία χρόνια. Πολλές ομάδες δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν, όπως ο ΠΑΟΚ και η Φενέρμπαχτσε. Πρέπει να δώσουμε αξία και στη δική μας προσπάθεια που πήραμε τους τρεις βαθμούς, αλλά σίγουρα όχι με την απόδοση που θέλαμε. Πήραμε την όγδοη νίκη στη σειρά και μαζεύουμε βαθμούς που είναι σημαντικοί για την πορεία μας στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ ο Μποτία (59', 63')

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (76’ Τσόρι), Σεμπά, Πάρντο (72’ Ερνάνι), Ιντέγε.

 

Πρόσφατα σχόλια