Thursday, 28 January 2016 15:35

Ολυμπιακός - αστέρας Τρίπολης 5-0

Written by

Οι παίχτες μπήκαν στο παιχνίδι για να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση από τον 1ο αγώνα καθώς τον Φλεβάρη έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με 2 παιχνίδια την βδομάδα και το κατάφεραν διαλύοντας τον αστέρα με 5-0. 

Ο Μάρκο Σίλβα δήλωσε : "Μετά από το σημερινό παιχνίδι το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να συγχαρούμε τους παίκτες για τη συμπεριφορά τους, για την απόδοση και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν το παιχνίδι. Ειναι το πρώτο που πρέπει να σχολιάσουμε. Και επίσης να συγχαρούμε για τη συμπεριφορά του όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδό μας, γιατί είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η ομάδα.

Αλλάξαμε κάποια πράγματα σε σχέση με τα τελευταία δύο ματς που δεν είχαμε ξεκινήσει καλά. Σήμερα μπήκαμε με μεγαλύτερη ένταση, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή, σε κάποιες φάσεις που ο αντίπαλος αντέδρασε ο Καπίνο φώναξε “παρών” και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη γενικότερη συμπεριφορά μας στο παιχνίδι." 

Τα γκολ πέτυχαν οι: Ιντέγε (13' & 41') , Φορτούνης (50' & 64'), Πάρντο (79'). 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σίλβα): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ (74' Μανιάτης), Φορτούνης (71' Φουστέρ), Πάρντο, Ντουρμάζ (80' Κολοβός), Ιντέγε.

 

Πρόσφατα σχόλια