Saturday, 25 May 2013 21:19

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 7-8

Written by 

Αναδειχθήκαμε Πρωταθλητές Ελλάδας για την περίοδο 2012-2012+1 μετά από 3 σερί νίκες απέναντι στην βουλιαγμένη και με συνολικό σκόρ 3-1. 

Το τελικό σκόρ ήρθε μετά από ανατροπή καθώς χάναμε με 6-3 στο ημίχρονο.  
Πως γινόταν να χαθεί ο τίτλος όταν σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών απέναντι στην χόνβεντ στη Βουδαπέστη... 

Ευχαριστούμε μάγκες ότι και να πούμε για εσάς είναι λίγο, και του χρόνου. 

Και ακόμα ένας λόγος γιατί αυτή η ομάδα είναι μεγάλη : https://www.facebook.com/photo.php?v=525461034157296

Ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε : Φυσικά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την σημερινή εξέλιξη. Δεν παίξαμε καλή άμυνα στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, όμως «σφίξαμε» στη συνέχεια και δεχθήκαμε μόλις ένα γκολ, ό,τι ακριβώς είχα ζητήσει απ’ τα παιδιά. Δουλέψαμε πολύ για αυτή την στιγμή όλη τη χρονιά και τώρα απολαμβάνουμε τους καρπούς αυτής της δουλειάς. Είναι οι καλύτεροι αθλητές που έχω δουλέψει ποτέ, πολύ ποιοτικοί.Αφιερώνω τον τίτλο στην γυναίκα μου Αναστασία και στην κόρη μου Ολυμπία που μου ομορφαίνουν τη ζωή. Είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα ως προπονητής του Ολυμπιακού. Φυσικά θυμάμαι ότι σαν σήμερα ότι αυτή η ομάδα είχε φθάσει στην κορυφή της Ευρώπης, στην Ουγγαρία. Δεν ξεχνιέται αυτό. Μεγάλο μερίδιο, το μεγαλύτερο στην φετινή επιτυχία έχει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κύριος Κουντούρης και η διοίκηση του. Έκανε τον Ολυμπιακό και πάλι σωματείο με αξιοπρέπεια, η συνέχεια είναι του Ολυμπιακού.

Τα 8λεπτα: 3-2, 3-1, 0-3, 1-2.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Mallarach 2, Μάζης 1, Σχίζας 1, Φουντούλης 1, Μπλάνης 1, Δελακάς 1, Κολόμβος 1. 

996473

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια