Saturday, 02 May 2015 22:00

Ολυμπιακός - μπρέσια 8-6

Written by 

Η ομάδα έκανε το καθήκον της και κέρδισε την μπρέσια, αλλά για να προκριθούμε η έγκερ έπρεπε να χάσει από την μπαρτσελονέτα, την οποία δυστυχώς κέρδισε με 11-6 και έτσι μείναμε εκτός από το Final 6 του Champions League στο πόλο Ανδρών. 

Ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε : "Εμείς είχαμε το μυαλό μας μόνο εδώ σήμερα. Καταφέραμε να κάνουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι, όπως τα τελευταία τέσσερα που έχουμε κάνει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψουν τα λάθη που κάναμε κυρίως στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπαρτσελονέτα. Αυτό το παιχνίδι μας στοιχίζει και μας βγάζει εκτός Final 6. 

Είναι δικιά μας καθαρά η ευθύνη, παρ' όλα αυτά φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι, με αξιοπρέπεια, τρίτοι στον όμιλο. Σίγουρα μας αφήνει μια πικρία, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι. Φεύγουμε στεναχωρημένοι από εδώ, άλλα θέλαμε, αλλά δυστυχώς δεν το κυνηγήσαμε σωστά." 

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-2, 0-1 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 2, Φουντούλης 1, Ράντζεν, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μάγιαρακ 2, Γούνας, Γαλανίδης.

 

Πρόσφατα σχόλια