Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 22:31

πνιγμένη - Ολυμπιακός 8-9

Written by

Οι κοπέλες ισοφάρισαν την σειρά των τελικών σε 2-2 παρότι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο χάνοντας τα 2 πρώτα παιχνίδια. 

Το Σάββατο 13/5 στο Παπαστράτειο στις 20:00 κρίνεται ο τίτλος και είναι υποχρέωση μας να το γεμίσουμε. 

Ο Γιώργος Κατσούλης δήλωσε:"Τα συγχαρητήρια ανήκουν πρωτίστως στον Χάρη Παυλίδη, που είναι ο πρώτος μας προπονητής και στα κορίτσια. Εγώ κοίταξα απλά να κάνω σωστή διαχείριση των πραγμάτων που δουλεύουμε στην προπόνηση. Τα κορίτσια ήταν πολύ πειθαρχημένα, είχανε μεγάλη καρδιά, δείξανε το πρόσωπο που χαρακτηρίζει την ομάδα του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ και βέβαια και στο πόλο. Καταφέραμε και κερδίσαμε ένα παιχνίδι, το οποίο ήταν σκάκι απέναντι σε έναν αντίπαλο, που κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος και στην κανονική περίοδο αλλά και στα πλέι οφ ακολούθησε πολύ έξυπνη τακτική, παρουσίασε κάποια καινούργια πράγματα σήμερα, στο πέμπτο παιχνίδι, εμείς δεν αιφνιδιαστήκαμε γιατί τα κορίτσια ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένα.

Πρέπει να σας πω πως σε κάθε ματς η Βουλιαγμένη βελτιώνεται, δηλαδή ότι κάνει και η δική μας η ομάδα για αυτό και η σημερινή μας νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία. Τελικός είναι όπως είδατε πάρα πολλά πράγματα παίζονται στις λεπτομέρειες, παίζονται στην καρδιά, παίζονται στο ποίος θέλει να βγει πρώτος, ποίος θέλει περισσότερο το πρωτάθλημα και νομίζω πως αυτό το μέταλλο είναι το dna του Ολυμπιακού και θα περιμένουμε το Σάββατο να το επιβεβαιώσουμε." 

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-3, 3-4, 3-0 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Γιώργος Κατσούλης) : Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Ελευθεριάδου 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Μ. Πλευρίτου, Λογοθέτη, Β. Πλευρίτου, Μπιανκόνι 3, Σμιτ 3, Σταματοπούλου, Ζοφώλη, Νίνου.

Members

Επόμενοι Αγώνες

Forum latest

  • No posts to display.