Sunday, 31 October 2010 22:54

Χασαμε μετα απο 1350 μερες!!!

Written by  Limnos7
Να το ξαναπω 1350 μερες...
Χασαμε απο τους πουθεναδες, τους ανυπαρκτους, τους μαρινους.
Δε θα σταθω ομως σε αυτους. Ειλικρινα χτες ενιωσα σα να χανω απο τον πας γιαννενα. Σε μια εδρα ανυπαρκτη, σε ενα κοινο που αντι να στηριζει την ομαδα του την γιουχαιζε..."Παιχτε μπαλλα με των γαυρων τα κεφαλια " εγραφε το κεντρικο πανω των ανυπαρκτων. Αυτων που 5 κ μιση στη κηφισσιας που ημουν εγω ειλικρινα δεν υπηρχαν,αυτων που στην εθνικη οδο αλλοι επαιξαν μπαλλα με τα κεφαλια τους.Προσωπικα τα πρασινα λαγουδακια που πανε στο γηπεδο με αεροστατο???? τα εχω γραμμενα εκει που πρεπει οπως κ ολοι μας αλλωστε.
Θελω ομως να πω δυο λογια στους παιχτες μας κ στον προπονητη μας.
Επειδη σαν κ αυτους δε θα γινουμε ΠΟΤΕ για να μιλησουμε για διαιτησια κ αλλα καραγκιοζιλικια κ ας μας εχουν αδικησει, οφειλω να ρωτησω. Ξερετε σε ποια ομαδα παιζετε? Ξερετε ποιο λαο εκπροσωπειτε? Ξερετε τι σημαινει ο δαφνοστεφανωμενος κ η ερυθρολευκη για την μιση ελλαδα?
Ο ΘΡΥΛΟΣ ειναι ομαδα μαγκιας, ψυχης κ τσαμπουκα!!!Η ομαδα των πουστηδων εκανε 15 φαουλ περισσοτερα απο σας??? Οι βυντρες σας εκαναν τσαμπουκαδες κ κοιταγατε?Τακουνακια ντριπλιτσες κ χαμογελακια? Με ποιους? Με τους αιωνιους δευτερους? Αντι να τους γαμησετε το σπιτι?Ετσι θα παρετε πρωταθλημα νομιζετε??
Αν δε μαθετε γρηγορα την ιστορια του συλλογου τον οποιο εκπροσωπειτε μπορουμε να σας την μαθουμε εμεις απλα κ συντομα.
Τελευταια φορα.
Limnos7
 

Πρόσφατα σχόλια