Friday, 31 December 2010 13:40

Ο Μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία του Ολυμπιακού

Written by 


Ο Κόκκαλης με την νέα χρονιά παραδίδει - συμβολικά, μιας και πρακτικά έχει γίνει ήδη- την ομάδα στον νέο ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ότι και να πει κανείς για τον Κόκκαλη και την προσφορά του στην ομάδα μας είναι λίγο. Εξάλλου τα έγραψε ο Pesetero. Με τα στραβά του και τα καλά του ο Κόκκαλης είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία του Ολυμπιακού και το γεγονός της οριστικής απόσυρσης του, ιστορικό.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Άμα κοιτάξει κανείς σε τι κατάσταση παρέλαβε τον σύλλογο και σε τι κατάσταση τον παρέδωσε καταλαβαίνει τα πάντα. Και δεν μιλάω για τα αγωνιστικά μόνο και την εικοσάδα τίτλων που κατέκτησε η ομάδα υπό την καθοδήγηση του. Αυτά είναι το λιγότερο. Ο Κόκκαλης παραδίδει στον Μαρινάκη έναν Ολυμπιακό με δικό του γήπεδο και προπονητήριο σε ένα περιβάλλον όπου οι υπόλοιποι είναι διαλυμένοι χωρίς διοικήσεις, γήπεδα και τεράστια χρέη.

Φυσικά και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να μεγαλουργεί και στην μετά Κόκκαλη εποχή καθώς ο Μαρινάκης δείχνει να εκμεταλλεύεται σωστά τις γερές βάσεις που έβαλε ο Κόκκαλης στον σύλλογο. Θα είναι άδικο και για τους δυο όμως να αρχίσουν, τώρα η αργότερα, οι συγκρίσεις μεταξύ των δυο. Άλλες εποχές, άλλα μεγέθη, άλλες συγκυρίες.

Σωκράτη Κόκκαλη σε ευχαριστούμε.

Casually

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια