Monday, 16 June 2014 00:00

austria Salzburg,μια μικρή νίκη ενάντια στο μοντέρνο ποδόσφαιρο

Written by 

Η austria Salzburg(Αυστρία) ιδρύθηκε το 2005 από οπαδούς της SV austria Salzburg μετά την μετονομασία της ομάδας σε FC red bull Salzburg από τους καινούργιους ιδιοκτήτες, οι οποίοι άλλαξαν τα χρώματα της ομάδας από βιολετί σε Ερυθρόλευκα. Το 2006 η austria ξεκίνησε να παίζει στα ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα της Αυστρίας. 

Φέτος κατέκτησαν το Πρωτάθλημα του Ομίλου τους στην Γ Εθνική που τους έδινε το δικαίωμα να παίξουν στα play-off για την άνοδο στην Β Εθνική. Το 1ο παιχνίδι στην έδρα της fac έληξε 2-2 και αμέσως οι οπαδοί της austria εξάντλησαν τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό. 

Σε ένα γεμάτο γήπεδο με εντυπωσιακή ατμόσφαιρα η fac κερδίζει με 0-3 στο 60'(που είναι και το τελικό σκορ)ο κόσμος της austria όμως συνεχίζει να φωνάζει για την ομάδα του παρά το βαρύ σκορ. Στο τέλος του αγώνα χειροκρότησαν τους παίχτες για την προσπάθεια τους και συμπαραστάθηκαν στον Πρόεδρο της ομάδας που ξέσπασε σε κλάματα. 

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που αγαπήσαμε. Μακάρι σε 2 χρόνια να ανέβει η austria και να παίξει το ντέρμπι που περιμένουν οι οπαδοί της με το έκτρωμα που λέγεται FC red bull Salzburg. 

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια