Friday, 05 July 2013 17:01

Ανακοίνωση Θύρας 7 Πρέβεζας

Written by 

Ο σύνδεσμός μας εκφράζει την ικανοποίηση του, για την επιτυχία του φιλανθρωπικού αγώνα που έγινε πριν λίγες μέρες στην πόλη μας, ανάμεσα στους Παλαιμάχους του Πας Πρέβεζα και του Ολυμπιακού. 

Επειδή πρόεκυψαν από το πουθενά κάποια ζητήματα όμως, νιώθουμε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε προς κάθε κατεύθυνση. Αρχικά να αναφέρουμε, χωρίς καμία έννοια παρεξήγησης, πως το άρθρο που γράφηκε στην εφημερίδα Γαύρος, ήταν (λόγω παρερμηνείας θεωρούμε) αναληθές. Στην συνδιοργάνωση του αγώνα δεν συμμετείχε ο σύνδεσμος της Βόνιτσας, παρόλο που οποιαδήποτε κίνηση γίνει από εδώ και στο εξής θα είναι καλοδεχούμενη. 

Όσον αφορά τους γνωστούς Α.Ρ.Δ. που τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει, διαδικτυακά ως επί το πλείστον, τις γνωστές μεθόδους τους και στην μικρή μας πόλη, λέμε το εξής: Ξέρουμε καλά τι ρόλο βαράτε, από πού ενημερώνεστε και ποια συμφέροντα εξυπηρετείτε! Η παραπληροφόρηση ήταν πάντα το δυνατό σας σημείο και στην προκειμένη περίπτωση ξεπεράσατε κάθε όριο. Ως γνωστόν, κάθε φορά που υπάρχει το όνομα του Ολυμπιακού στη μέση και οι φίλαθλοι του, η τρίχα θα γίνεται τριχιά και ο γάιδαρος θα πετάει. Αν σε μια καφετέρια πέσει ο δίσκος του σερβιτόρου και σπάσουν πέντε ποτήρια, το πολύ πολύ να πέσει και χειροκρότημα από πάνω, αλλά όταν πέσουν δυο στραγάλια από φιλάθλους του Ολυμπιακού, αυτόματα έχουμε δολοφονικές επιθέσεις, διασάλευση της δημόσιας τάξης και της αστικής νομιμότητας, χουλιγκανισμούς και πρωτόγνωρα συμβάντα στην τοπική κοινωνία. Η κινητοποίηση του μισού αστυνομικού δυναμικού της Ηπείρου για τον συγκεκριμένο ΦΙΛΙΚΟ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ αγώνα αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Η υποκρισία σας ξεπερνάει κάθε όριο, αλλά ο κόσμος του Ολυμπιακού μέσω του συνδέσμου της Θύρας 7 Πρέβεζας έχει αποδείξει την προσφορά του στην πόλη μας και θα συνεχίσει να το κάνει όπως μόνο αυτός ξέρει.

Λέμε λοιπόν πως θα συνεχίσουμε ως σύνδεσμος τις θετικές μας δράσεις, όπου χρειάζεται και πως ο αγώνας για το Νικόλα δεν τελείωσε. Ο Νικόλας δεν θα είναι ποτέ μόνος του όσο υπάρχει η Θύρα 7. Για αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε αυθεντικά και αδερφικά όλα τα παιδιά που αφιέρωσαν χρόνο, χρήμα και χιλιόμετρα για να παραβρεθούν και να συμπαρασταθούν στο γήπεδο μαζί μας.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά από τα Γιάννενα, την Ηγουμενίτσα, τη Λευκάδα καθώς και τους δύο Σέρβους του Ερυθρού Αστέρα οι οποίοι παράτησαν τις διακοπές τους για να στηρίξουν την προσπάθεια μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους φιλάθλους της Πρέβεζας που συμμετείχαν είτε με την παρουσία τους είτε με την οικονομική τους υποστήριξη σε αυτόν τον τόσο σημαντικό σκοπό. Η οικονομική βοήθεια από όλους μας δεν πρέπει να σταματήσει για την αρωγή του αδερφού μας και θα επανέλθουμε. Μείνετε ενημερωμένοι για αυτά που ακολουθούν…  

ΝΙΚΟΛΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ

Επόμενοι Αγώνες

No events to display
 

Πρόσφατα σχόλια