Saturday, 14 April 2012 22:04

Εκκίνηση για το Web Radio μας

Written by 
To Web Radio του Ultras.gr επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια και μετά από την σύντομη παρουσία του στους διαδικτυακούς μεγάκυκλους το 2005/6. 

Αυτή τη φορά υπάρχει και ο προγραμματισμός και τα μέσα. Έτσι λοιπόν μετά τις πρώτες δοκιμαστικές εκπομπές ξεκινάμε σιγά σιγά.

Γι' αυτούς που δεν ακούσανε τις πρώτες δοκιμαστικές εκπομπές να αναφέρουμε ότι το web radio είναι σκοπός και θα είναι 24ωρο όμως αυτό θα μας πάρει μερικές ημέρες ακόμη για να είμαστε έτοιμοι.
Έτσι θα σας ενημερώνουμε από εδώ αλλά και από τη σελίδα του web radio (υπάρχει Link στα δεξιά στο μενού) για τις επόμενες προγραμματισμές εκπομπές μέχρι να ανακοινωθεί όλο το πρόγραμμα εκπομπών.

Τώρα μπορούμε να ανακοινώσουμε σίγουρα ότι την Τετάρτη 18 του μήνα και ώρα 21:30 (ύστερα από τα παιχνίδια στα Γιάννενα και στο πόλο) τα παιδιά που θα έχουν μείνει Αθήνα θα είναι μαζί σας
για κουβέντα για το Θρύλο (και βάλε) και άλλα. Επισης θα υπάρχει επικοινωνία άμεση με το studio, μέσω chat.

Καλή αρχή μάγκες!

Υγ: Υπάρχει περίπτωση για ενδιάμεση έκτακτη εκπομπή κάθε μέρα λίγο πολύ, όπου θα ανακοινώνουμε λίγο νωρίτερα τόσο στο www.ultras.gr/radio όσο και στη σελίδα μας στο facebook και το twitter. 

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια