Saturday, 21 April 2012 00:03

Η λασπολογία έχει και τα όρια της

Written by 

Μερικές φορές πρέπει να λέμε και ένα δυο πράγματα παραπάνω προς αποκατάσταση της αλήθειας, για να απαντάμε στους διάφορους επαγγελματίες αρθρογράφους, στους διάφορους περίεργους σχολιογράφους καθώς και στους διάφορους επαγγελματίες ρεπόρτερ του καναπέ, που κάνουν την δουλειά τους ανακυκλώνοντας κείμενα και κάνοντας ο ένας clopy paste στην δημοσίευση του άλλου.

Το ποιοι είμαστε, το τι ρόλο βαράμε και το εάν οικονομάμε, δεν χρειάζεται να το απαντήσουμε εμείς. Ρωτήστε στην πιάτσα να σας πουν...

Τους προκαλούμε όμως, τους δύσπιστους, να έρθουν να μας βρουν μέσα και έξω από το γήπεδο να δουν πως τα βγάζουμε πέρα βιοποριστικά και μετά να βγουν να πουν στο κόσμο την γνώμη τους.

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή μπας και μάθουν και αυτοί δυο πραγματάκια για εμάς και τα άλλα ερυθρόλευκα site.

Καταρχήν το Ultras.gr είναι εδώ και δώδεκα χρόνια στο πλευρό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και της ΘΥΡΑΣ 7.

Μιλάμε για μια εποχή όπου τα ερυθρόλευκα site ήταν λίγα και ήταν ως επί το πλείστον οπαδικά.

Τότε που εσείς ΑΡΔ το ίντερνετ μόνο το ακούγατε και δεν το κατείχατε.

Τότε που τον αγώνα μας για την προώθηση της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ιδέας τον κάναμε εμείς και μερικά ακόμα site που στην πλειοψηφία τους δεν υπάρχουν σήμερα.

Από το 2000 λοιπόν στηρίζουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (και στο ίντερνετ) και κάθε προσπάθεια που κάνει μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Σε ερασιτεχνικά και επαγγελματικά αθλήματα ανεξαρτήτως αντιπάλου, μια ματιά στην κερκίδα θα σας πείσει ότι εμείς είμαστε εκεί.

Εκεί με την σημαία μας, με τα κασκόλ μας, με τα πανό μας, τα τύμπανα μας και τα καπνογόνα μας.

Εκεί με μοναδικό σκοπό να τραγουδάμε και να στηρίζουμε την ομάδα στο γήπεδο.

Εμείς την ψάχνουμε καλά την ιστορία του συλλόγου και το κάνουμε με συστηματική δουλειά εδώ και 3-4 περίπου χρόνια για αυτή την υπόθεση και γενικά την ιστορία του Ολυμπιακού, με ατελείωτες ώρες ψαξίματος σε βιβλία, περιοδικά, ομοσπονδίες, ψηφιακές βιβλιοθήκες, στο μουσείο μας και όπου αλλού μπορούμε να βρούμε ιστορικές πληροφορίες και όλα αυτά άπ΄τον ελεύθερο χρόνο και χωρίς καμιά οικονομική απολαβή.

Υ.γ 1 Αλήθεια αγαπητοί σχολιογράφοι υποστηριχτές του ACTA, του SOPA και του PIPA, από πότε απαγορεύεται σελίδα οπαδών να αναγράφει το όνομα της ομάδας στην οποία είναι αφιερωμένη?

Y.Γ. 2 Όπως μια βραδιά εμφανιστήκατε όλες εσείς οι διάφορες ερυθρόλευκες επαγγελματικές σελίδες πριν λίγα χρόνια , έτσι μια βραδιά στα δύσκολα θα μας αφήσετε.

Υ.Γ 3 Η βασική και μεγάλη διαφορά μας είναι ότι εμείς ζούμε για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ενώ εσείς ζείτε από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια