Friday, 23 December 2011 11:43

Ανακοίνωση Θύρας 7 Πύργου

Written by 
Η ανακοίνωση αυτή, αφορά δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας την Τρίτη 20/12, με θέμα τη Θύρα 7 Πύργου. 

Απo το βήμα που μας δίνετε, θέλουμε να δηλώσουμε ότι ουδέποτε δώθηκε η άδεια σε κάποιο από τα μέλη μας να παραχωρήσει συνέντευξη στο συγκεκριμένο δημοσιογράφο, πόσο μάλλον να δώσουμε τη συγκατάθεση μας για όσα ειπώθηκαν στο κείμενο αυτό. 

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι το άτομο που αναφέρεται ως επικεφαλής του συνδέσμου, έχει κάποια σχέση με το σύνδεσμο, αφού ούτε καν ανήκει στα εγγεγραμμένα μέλη... Πώς γίνεται να το παρουσιάζετε ως επικεφαλής;

Eπικεφαλής του συνδέσμου σύμφωνα με το καταστατικό του και νόμιμα εκλεγμένος από τα μέλη του είναι αυτός από τον οποίο, εφόσον γνωρίζατε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας και να επιβεβαιώνετε τις πηγές σας, έπρεπε να πάρετε την σχετική άδεια και φυσικά η απάντηση θα ήταν αρνητική. Καθώς ουδεμία σχέση θέλουμε να έχουμε με δημοσιογράφους.

Σας ζητούμε να παραδεχτείτε δημόσια ότι ουδέποτε μιλήσατε με τον πραγματικό υπεύθυνο του συνδέσμου και ουδέποτε πήρατε την άδεια να γράψετε το συγκεκριμένο άρθρο. Αλλιώς θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για τη διαφύλαξη του ονόματος της Θύρας 7 Πύργου.

Α.Ρ.Δ

ΘΥΡΑ 7 ΠΥΡΓΟΥ 

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια