Friday, 07 June 2013 23:05

Ολυμπιακός - βαζέλες 51-64

Written by 

Ήταν μια άσχημη εμφάνιση δυστυχώς στο χειρότερο σημείο που μπορούσε να γίνει. 

Είστε οι Πρωταθλητές Ευρώπης, σας πιστεύουμε. 

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ'ΤΟ ΟΑΚΑ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ 

Ο κόσμος γέμισε το Σ.Ε.Φ και στο τέλος με το χειροκρότημα έδειξε στους Πρωταθλητές Ευρώπης ότι και στα δύσκολα είναι κοντά τους. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε : Μου δίνετε μια αφορμή να πω πραγματικά ένα «ευχαριστώ». Τα παιδιά το αξίζουν με όλα όσα έχουν πετύχει, μην ξεχνάτε ότι παίζουν χωρίς τον Μάντζαρη και τον Λο. Χωρίς διάθεση για δικαιολογίες, ίσως ο κόσμος καταλαβαίνει την προσπάθεια που κάνουμε, ακόμα και σήμερα που η προσπάθεια μας δεν ήταν η σωστή, γι' αυτό και μας χειροκρότησε. Τον ευχαριστώ πολύ.
Ήμασταν πολύ διστακτικοί στο να κυκλοφορήσουμε τον αντίπαλο μας. Πήραμε σουτ κόντρα στον εαυτό μας και δεν τα βάλαμε. Μετά είχαμε νευρικότητα, κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε.

Τώρα πρέπει να εντάξουμε τον Λο στην ομάδα, θα προετοιμαστούμε για το δεύτερο ματς για να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι. Όπως είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια το λέω, όσο πιο γρήγορα διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας, τόσο πιο αποτελεσματικοί θα είμαστε.Η νευρικότητα και η βιασύνη μας έπαιξαν ρόλο. Πήγαμε τελείως λάθος επιθετικά στο πρώτο, ενώ στο δεύτερο μέρος είχαμε πίεση στα σουτ. Με αυτά τα ποσοστά δεν μπορούσαμε να έχουμε αξιώσεις. Πως γίνεται να σκοράρεις 51 πόντους και να νικήσεις.

Τα δεκάλεπτα: 11-19, 22-31, 36-49, 51-64

 

olypontoi0706

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια