Thursday, 13 February 2014 13:47

ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-1

Written by 

Πήραμε την ισοπαλία που χρειαζόμασταν για να προκριθούμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσουμε τους μπουγατσομάχους. 

Στο γήπεδο βρέθηκαν 1000 οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα βόλταραν ανενόχλητοι στις γύρω περιοχές. 

Σκόρερ ο Ντομίνγκεζ (56’) . 

Ο Μίτσελ δήλωσε : Ξέραμε πως η πρόκρισή μας θα ερχόταν μέσα από μία πολύ σκληρή αναμέτρηση. Γνωρίζουμε όλοι ότι ο ατρόμητος είναι μία ομάδα που παλεύει με εντυπωσιακό τρόπο που δεν χαρίζει τίποτα. Η πρόκριση είναι δίκαιη, γιατί ήμασταν στη συνολική εικόνα καλύτεροι, αν και ο ατρόμητος είναι ένας αντίπαλος πολύ σκληρός. 

Στο πρώτο παιχνίδι πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε ένα βήμα πριν από την πρόκριση. Όμως σε εκείνο το παιχνίδι ο Σηφάκης ήταν καταπληκτικός, όπως ήταν και σήμερα. Έχουμε παίξει καλά σε αυτούς τους προκριματικούς αγώνες και έχουμε αγωνιστεί, πράγμα το οποίο είναι σημαντικό για μία ομάδα που θα πρέπει να βελτιώνεται. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Σαλίνο, Μπονγκ, Μανωλάς, Μαρκάνο, Μανιάτης, Εντινγκά, Πέρεζ (90’+1 Μασάντο), Κάμπελ (75’ Σάμαρης), Ντομίνγκεζ (84’ Σαβιόλα), Ολαϊτάν.

Επόμενοι Αγώνες

 

Πρόσφατα σχόλια