Saturday, 05 April 2014 00:00

Κυπελλούχος Ευρώπης 2014

Written by 

Με καρδιά 1000 λεόντων και κόντρα σε ατυχίες (σπασμένα δάχτυλα η Αβραμίδου απο το 1ο οκτάλεπτο) και διαιτησίες (16 αποβολές !), τα κορίτσια μας έφεραν το 1ο ευρωπαϊκό τίτλο του τμήματος και το 9ο του Συλλόγου σε όλα τα αθλήματα! 

Κέρδισαν 10-9 την οικοδέσποινα του F-4 του Len Trophy, Φιρέντσε και κατέκτησαν αυτό που κυνηγούσαν τουλάχιστον μια 10ετία με συνεχείς συμμετοχές σε ημιτελικά και τελικά ευρωπαικων διοργανώσεων. 

Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας δίνει την υπόσχεση πως ήταν 1η ευρωκούπα αλλά δεν θα είναι και η τελευταία! 

Πολλά μπράβο σε όλες τις παίκτριες, στον Χάρη Παυλίδη που είναι εδώ και χρόνια πιστός στρατιώτης του Θρύλου και στα δύσκολα, στον σύνδεσμο του Λονδίνου που έδωσε ΚΑΙ εκεί το "παρών" και στην διοίκηση για την νέα επιτυχία του ερασιτέχνη. 

ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ 1 ΦΟΡΑ

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-4, 1-2, 4-3

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Ελ. Πλευρίτου, Σώρα, Μανωλιουδάκη 4, Αβραμίδου, Καλογεράκου, Μαργ. Πλευρίτου 2, Νιαρχάκου, Μπούικα 2, Βασιλακοπούλου, Νοξ 2, Σταματοπούλου.

Ο Χάρης Παυλίδης δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που το κερδίσαμε με την ψυχή και μόνο. Η διαιτησία ήταν κόντρα και έκανε ότι μπορούσε να μας το στερήσει. Η ομάδα έδειξε ψυχή και πήρε το Κύπελλο. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στους συνεργάτες μου. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα έρθουν κι άλλες κούπες πιο μεγάλες.

Αυτή η ομάδα θα γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό πόλο. Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στον ανώνυμο οπαδό του Ολυμπιακού που είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη. Είναι δίπλα μας παίρνει εισιτήριο για να μας δει και την κάρτα φιλάθλου για να μας ενισχύσει. Δυστυχώς είχαμε και την ατυχία με την Άλκηστη και ελπίζω να την έχουμε στα πλέι οφ».

Επόμενοι Αγώνες

No events to display
 

Πρόσφατα σχόλια