Sunday, 25 May 2014 00:00

πνιγμένη - Ολυμπιακός 7-10 (6-6 κ.α)

Written by 

Τα λόγια είναι λίγα για τις καύλες, μια τεράστια ομάδα χτίζεται. 

Σας ευχαριστούμε. 

Αυτός ήταν ο 5ος τίτλος της ιστορίας μας. 

Ο Χάρης Παυλίδης δήλωσε : Η ομάδα πήρε φέτος δυο κούπες στις έδρες των αντιπάλων μας. Αυτό τα λέει όλα. Πήραμε το Λεν Τρόφι μέσα στην Φλωρεντία από την Φιρέντσε και το Πρωτάθλημα από τη Βουλιαγμένη μέσα στο Λαιμό. Μπράβο στα κορίτσια. 

Η ομάδα ανέβηκε πάρα πολύ μετά από την κατάκτηση του Λεν Τρόφι. Η Βουλιαγμένη είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Φιρέντσε και την κερδίσαμε και χωρίς την Νοξ. Επιπλέον η Αβραμίδου έπαιξε μετά από ένα μήνα μετά από σοβαρό τραυματισμό. Αυτό που πέτυχαν τα κορίτσια είναι ένα θαύμα. Όλες πήγαν πολύ καλά αλλά παίκτριες όπως η Χρυσή έδειξαν πως δεν έχουν σχέση με τις περσινές τους εμφανίσεις. 

Ένα ευχαριστώ και στην διοίκηση για την στήριξη. Αυτή τη χρονιά πήραμε δυο κούπες και ελπίζω την επόμενη να πάρουμε τρεις. 

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 3-1, 1-1 / 1-4 (πεν.) 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Χρυσή Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1 , Ελευθερία Πλευρίτου 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη , Αβραμίδου, Καλογεράκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου 3 , Βάσω Πλευρίτου, Μπούικα 1 , Μαρία Βασιλακοπούλου, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Αγγελική Βασιλακοπούλου.

 

Πρόσφατα σχόλια