Thursday, 26 May 2016 22:57

Ολυμπιακός - ποα 77-72

Written by

Στο 4ο δεκάλεπτο εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός που ξέρουμε αφήνοντας τον ποα να σκοράρει 10 πόντους και έτσι κάναμε το 2-1 στην σειρά των τελικών.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε : "Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη, που μας δίνει προβάδισμα στη σειρά των τελικών. Πιστεύω πως μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ που ανακτήσαμε το πλεονέκτημα έδρας, σήμερα είχαμε ένα επιπρόσθετο άγχος για να βρούμε τις λύσεις και να παίξουμε καλά στην άμυνα και την επίθεση. Ήμασταν πολύ πιεσμένοι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δεχτήκαμε εύκολους πόντους και επιθετικά δεν ήμασταν καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο η άμυνά μας δεν ήταν καλή, δεχτήκαμε 44 πόντους. Το κύριο μέλημά μας ήταν να ηρεμήσουμε τους παίκτες μας στο ημίχρονο. Η άμυνά μας ήταν αυτή που μας έδωσε τη νίκη. Στην τέταρτη περίοδο κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό στους δέκα πόντους και στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα με τον Βασίλη και τα άλλα παιδιά που με την εμπειρία και το μέταλλό τους μας οδήγησαν στο 2-1. Μίλησε το μέταλλο και ο χαρακτήρας μας για να πάρουμε μια παλικαρίσια νίκη. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, έχουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα των αντιπάλων, η πίεση θα μεταφερθεί τώρα στον Παναθηναϊκό και νομίζω πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε ακόμη κι όταν ήμασταν πίσω στο σκορ και χωρίς έκτροπα μας βοήθησε να νικήσουμε." 

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 41-44, 57-62, 77-72 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Παπαπέτρου 7 (1), Σπανούλης 22 (3), Μιλουτίνοφ 4, Πρίντεζης 3, Μάντζαρης 2, Χάντερ 7, Στρόμπερι 5 (1), Αγραβάνης 2, Γουόρικ, Χάκετ 9, Λοτζέσκι 16 (3), Παπανικολάου.

 

Πρόσφατα σχόλια