Friday, 04 March 2016 23:36

Ολυμπιακός - λαμποράλ 82-68

Written by

Τον Ολυμπιακό στα δύσκολα και με γεμάτο ΣΕΦ δεν τον φοβόμαστε. H ομάδα με τσαμπουκά και πάθος πήρε την νίκη και σκέφτεται τους άλλους πέντε τελικούς για την πρόκριση στα playoffs. 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε : "Δεχτήκαμε 30 πόντους στο ημίχρονο και κάτω από 70 πόντους σε όλο τον αγώνα από μία φύσει επιθετική ομάδα. Τους κρατήσαμε χαμηλά, είχαμε ρυθμό και ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κρατήσαμε καλό τέμπο και αυτό μας έδωσε πόντους σε ανοικτό γήπεδο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, αυτός είναι ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε, έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Αύριο υπάρχει ξεκούραση και από μεθαύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για επόμενο παιχνίδι που είναι με τη Μπάμπεργκ. Όσοι μπήκαν μέσα προσέφεραν, προσπάθησαν για την ομάδα και αυτό είναι το ζητούμενο. Όλοι πρέπει να παίζουν ομαδικά, όλοι πρέπει να παίζουν για την ομάδα.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν κοντά μας και σήμερα, στήριξε την ομάδα και την έσπρωξε. Με τον κόσμο κοντά μας, θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε να γεμίσει το ΣΕΦ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και ο παλμός τους θέλουμε να μεταδίδεται και στους παίκτες." 

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 44-30, 63-47, 82-68

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Όντομ 7 (1), Χάντερ 8, Παπαπέτρου 11 (1), Σπανούλης 14 (1), Στρόμπερι 7, Μιλουτίνοφ 7, Πρίντεζης 17, Μάντζαρης 1, Ουόρικ, Χάκετ 5, Παπανικολάου 5 (1). 

 

 

Πρόσφατα σχόλια