Friday, 20 November 2015 23:02

Ολυμπιακός - πάντοβα 10-6

Written by 

Οι κοπελάρες του Χάρη Παυλίδη κατάφεραν μέσα σε 1,5 χρόνο να κερδίσουν 3 Ευρωπαϊκά τρόπαια. Το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης την περσινή σεζόν, το Len Trophy την προπέρσινη και σήμερα το Super Cup. 

Το παιχνίδι απέναντι στην πάντοβα ήταν ντέρμπι στο 1ο δεκάλεπτο, αλλά μετά είχε πάρτυ αφού από το 2-3 φτάσαμε στο τελικό 10-6.

Το Παπαστράτειο γέμισε από τρελούς που το μετέτρεψαν σε τρελοκομείο. Μην ξεχνάμε ότι ο Ερασιτέχνης ανήκει στην 7 και πρέπει πάντα να είμαστε κοντά.

Ευχαριστούμε όλους στο τμήμα για την μεγάλη επιτυχία, είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν.

Ο Χάρης Παυλίδης δήλωσε : "Είναι ένα παιχνίδι το οποίο κλείνει την προηγούμενη χρονιά. Είμαι πολύ περήφανος για τις αθλήτριές μου και τον σύλλογο που εκπροσωπώ. Αυτός ο σύλλογος και τα κορίτσια έχουν να δώσουν πολλά. Αν δείτε τον μέσο όρο ηλικίας, θα καταλάβετε ότι έχουμε μέλλον. Ήμασταν πολύ νευρικοί στην αρχή, κάναμε πάρα πολλά λάθη. Ήξερα ότι μόλις βάλουμε κάποιο γκολ και ξεφύγουμε λίγο, η ομάδα θα ρολάρει, ήταν θέμα χρόνου. Δεχτήκαμε 3 γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο και μετά δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο." 

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-0, 2-0, 3-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Ελ. Πλευρίτου 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 4, Ασημάκη, Μ. Πλευρίτου, Έμολο, Ελευθεριάδου, Μπιανκόνι 4, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου.

 

Πρόσφατα σχόλια