Wednesday, 25 November 2015 22:27

πνιγμένη - Ολυμπιακός 3-15

Written by 

Καθαρίσαμε εύκολα και γρήγορα το ντέρμπι στο Λαιμό απέναντι στη Bουλιαγμένη καθώς ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι με την πριμόριε ριέκα για την 3η αγωνιστική του Champions League το Σαββάτου στο Π. Καπαγέρωφ όπου χρειαζόμαστε την νίκη. 

Ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε : "Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ πιο δύσκολο και σημαντικό από πλευράς βαθμολογικής σημασίας. Εδώ υπάρχει πολλή συνέχεια, ενώ το Σάββατο είναι το πρώτο στην έδρα μας και θέλουμε οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη για να προχωρήσουμε προς τα πάνω. 

Ήμασταν πολύ καλοί σήμερα, παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν ακατάλληλες για όλους ώστε να γίνει παιχνίδι πόλο. Αλλά δεν μπορούσε να γίνει κάτι, το Σάββατο είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι, όλη την εβδομάδα τα παιδιά ήταν σοβαρά, συγκεντρωμένα, δεν θέλουν να κάνουν λάθη και να χαρίζονται. Η άμυνά μας κάνει τη διαφορά, στην επίθεση έχουμε πολλές λύσεις, πήγαμε αρκετά καλά."  

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 0-4, 1-3, 2-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Βλαχόπουλος 4, Φουντούλης 4, Κολόμβος 2, Μυλωνάκης 1, Ντόσκας 1, Ποντικέας 1, Γενηδουνιάς 1, Σμιθ 1.

 

 

Πρόσφατα σχόλια