Sunday, 08 November 2015 21:11

Ολυμπιακός - γριές 2-0

Written by 

Χωρίς να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και σκοράροντας το 2ο γκολ την κατάλληλη στιγμή, πάνω που οι γριές πίεζαν για την ισοφάριση, κάναμε το 10 στα 10 παραμένοντας στην κορυφή στο +8 από τις βαζέλες. 

Ο Μάρκο Σίλβα δήλωσε : "Η αλήθεια είναι πώς έχω ξαναπαίξει σε ντέρμπι με την Σπόρτινγκ και είμαι πανέτοιμος για να το επαναλάβω. Είναι πανέτοιμη η ομάδα μας για το ντέρμπι. Η προετοιμασία δεν θα ξεκινήσει ακόμα, γιατί κάθε ομάδα θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές. Αυτή την εβδομάδα δεν θα τους έχουμε όλους μαζί μας. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα και αυτό θα γίνει τρεις-τέσσερις μέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι. Θα είμαστε παρόντες τότε και θα είμαστε πανέτοιμοι. 

Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή και έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Δουλεύουμε πάρα πολύ και προετοιμαζόμαστε για όλα τα ματς. Αναγνωρίζω ότι σήμερα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, αλλά μετά από ένα ματς UEFA Champions League δεν είναι εύκολο να συμβεί αυτό. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθειά τους και μυστικό δεν υπάρχει άλλο εκτός από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται." 

Τα γκολ πέτυχαν οι Μιλιβόγεβιτς (20'), Ιντέγε (61'). 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντουρμάζ (64' Σεμπά), Πάρντο (64' Ερνάνι), Φορτούνης, Ιντέγε (70' Φινμπόγκασον).

 

Πρόσφατα σχόλια